Félekfilm

A legrosszabb félős (horrorisztikus) filmek listáját bárki könnyen összeállíthatja, elmondom milyen tudnivaló szükséges a listához. Nézd végig a filmek címeit, válogasd ki azokat, amelyek csak 1 szóból állnak (+maximum névelő). Kész. Még csak a filmet sem kell hozzá látnod, hogy tudd, a film szar. Lássunk ezek közül párat, mely az elméletemet támasztja alá:

A massza (no komment...jön a massza, ami valójában egy massza...puding, és ahol megjelenik, ott mindenki meghal. Aztán a massza megy tovább és kész. Ennyi a koncepció).

A köd (ugyan ez...jön a köd és mindenkit kinyír).

Az árva (na...ez azért elég félelmetes film, nem annyira nevetséges kategória, mint az előzőek, egyszer nézhető).

És tegnap újabb remekmű keveredett a filmlistámra. Az esemény...komolyan mondom, abszolut beilleszkedik az előzőekbe, természeti jelenség, aminek senki nem tudja az eredetét, jön, lát és győz, mindenki meghal és senki nem tudja mitől. Az eseményben például a növények (!!!), amikor jött a szél, összebeszéltek és megölték az embereket, mert már idegesítette őket az emberi faj pusztítása. Mindenkit öngyilkosságba küldtek. Érdekes elmélet, de hogy a növény beszéljen rá valakire halált, az fura. Bizarr. Hmm minden esetre rájöttem, az egyszavas filmeket nem szabad megnézni! Továbbra sem.