A tökéletes férfi

Egy kutatás összeírta a hölgyek válaszai alapján, mi a tökéletes férfi 30 ismérve. Nos, ezek közül a számomra legviccesebbeket szemezgettem ki.

Barna szemű (mintha nem lenne mindegy, hogy milyen színű a szeme...ez nagyjából az 5. legfontosabb tulajdonsága egy férfinak? - vicc!). Sörissza (az meg milyen?). V-nyakú pólót hord (k××va fontos, tényleg...csodálkozom rajta, hogy nem inget). 17(!!) perc alatt indulásra kész (én ezt 7 percre redukálnám, vészhelyzetben ennyi idő alatt én is elkészülök). 18 milliót keres évente (tehát választottunk legyen politikus, amerikai befutott színész vagy bankrabló). Imád vásárolni (egyik pasi sem imád vásárolni...maximum a nő kedvéért fapofával kísérget. Amelyik hím imád vásárolni az valószínűleg saját neméhez vonzódik). Frissen borotvált (ezzel kifejezetten nem értek egyet...inkább legyen szőrös. Mindenhol, a kezén is!). Szereti a sorozatokat (WTF???). Csupasz mellkasú (frissen borotválttal egyenértékű). Tud úszni (hát, inkább tudja otthon megszerelni az elromlott dolgokat). Rendszeresen beszéljen édesanyjával (ez a rendszeresség merüljön ki maximum napi egy telefonhívásban).

És ami nagyon is hiányzik a 30-as listáról szerintem: egyenes, nem sumákol, őszinte, szereti a gyerekeket, csapatban gondolkodik, lehet rá számítani, szőrös (nehogymár csupasz mellkasú legyen...atyaég!), erős, fel lehet rá nézni, apamodell a gyerekeknek, szerető, nem hagyja el magát, erős akaratereje van, céltudatos.