Rózsakvarc

amely megváltoztatja életem. Ő a mostani nagy kedvencem (karácsonyi ajándék kedves kisférjemtől, aki mindig tudja mire vágyom):

 

A kövek azóta minden nap rajtam vannak, már csak gyógyító és erősítő hatásuk miatt is, mert ez a szeretet köve! Hát meg azért, mert tök cukik és imádom őket nézegetni. Mindemellett szerencséssé teszi a szerelmet, amiben már csak azért is nagyon bízok, mert kedves férjem nagyjából minden nap dolgozik és minden nap késő estig, így nem nagyon találkozunk mostanság...sajnos. Erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt. Ez utóbbit észre is vettem magamon, ugyanis a napokban festeni, alkotni támadt kedvem - gondolom ez szoros összefüggésben van a köveken kívül azzal is, hogy mindig van egy kevés szabadidőm, amelyben el kell foglalnom magam valamivel, hogy ne unjam az agyam. Ez a festés lesz a következő időszakban, mert most épp ahhoz van kedvem. Mandalát fogok festeni.

A kő a betegségek ellen is védelmet nyújt, mint a szív betegségei, az asztma, megfázás, immunbetegségek, bőrbetegségek. Kipróbálom ezt is. De leginkább a szerelmi hatásban bízom, mert ez a folytonos egyedüllét, kisférjem nélkülözése és a monotonitás megőrjít. Reggel korán kelés, nyomás munkába, majd hazaérkezés - mindennapos otthoni teendők ellátása, majd szabadidőmben barátokkal csevegés, hobbitevékenységek, mozgás vagy hobbimásodállásom betöltése. Aztán jön az este, amikorra már fáradt vagyok és aludnom kell és hazajön kisférjem, nekem majdnem félárbócon lógnak a szemeim. Eszik, beszélgetünk, alszunk. Aztán kezdődik minden előről...Ennek változnia kell, mert szükségem van rá és nem csak esténként 1 órára! Legalább hetente egy teljes napra! Ó nagy rózsakvarc, te is tudod mi a dolgod!