Könyvek

imádom őket...mégis idén olyan kevés regény élményem van, hogy az elszomorító. Ezen változtatnom kell 2012-ben. Ebben az évben szégyen gyalázat, de csak kb. 3 jó kis regényen sikerült átrágnom magam...na jó, a legutóbbi, amelyet most fejeztem be tegnap 620 oldalas, az végülis akár kettőnek is vehetjük :) 

Sajnos még a háziasszonyi teendők, a sütés-főzés, takarítás és munka között lavírozok és próbálok mindent szépen megoldani, kevés idő jut még az otthoni teendőkre is a munka után és sokszor sziklaként esek be az ágyba, olvasni meg a sziklák nem tudnak...Hát talán ez egyre jobb lesz és gördülékenyebben majd később, talán több idő jut könyvekre is.

A tegnapi befejezett az idei évem nagy kedvence, izgalmas, szövevényes, fordulatos és elgondolkodtató. Néhány szakkifejezésnek és történésnek utána kellett olvasnom a neten, mert politikában és gazdaságban annyira nem vagyok otthon, de aztán már minden simán ment. Frei új könyvét, a Bankárt mindenkinek ajánlom, aki szeretne 3 nap alatt elolvasni egy vastag könyvet, mert ezt simán el lehet ennyi idő alatt, annyira izgi. Nem tudod majd letenni, muszáj lesz befejezni. Én még benne élek...luxus, csillogás és közben mocskos bűntények, csalások, túlélések, harcok és happy end.