Regenerálódás

Az őszi megújulás jó úton halad: heti két edzés, mozgás, friss és finom táplálék a konyhából, sok gyümölcs-zöldség és persze szerelem :). Kell ennél több?

A napsütés persze egyre inkább kimarad az életünkből, korán sötétedik és nagyon hideg van. Környékez a megfázás, amit remélem, hogy sikeresen leküzdök még megjelenése előtt. Több időt töltök otthon a kevesebb munka miatt és ez felettébb felvillanyoz. Intézem a családi ügyeket és gyakorlom a friss feleségek életét (mosok-főzök-takarítok - ezek közül leginkább főzök).

Az imidzs váltással rosszul haladok, ugyanis egyáltalán nincs olyan ruha, pulcsi, öltözék, ami tetszene. Nincs olyan cipő, amit szívesen felvennék, nincs egy normális gönc, amit megfizethető áron megszerezhetnék és egyáltalán; nem is tetszik ez a mai, őszi divat. Kábé mintha indiánokra szabták volna a felsőket, nem praktikusak és a színük se az igazi...Ha ősz van és komorság, miért kellene rozsdabarna és zöld vagy fekete ruhákban járnom? A körömlakkjaim közül is már majdnem gáz vagyok, ha csillogó puncs színt kenek fel, mert ŐSZ! van...és?

A mozgás jól megy, azt hittem rosszul fogom bírni és lusta leszek majd, de még nem szállt el a lelkesedésem, szépen járok minden alkalomra. Az izomlázak csak jönnek és mennek folyamatosan. Az alakom még nem változott semmit, de nem adom fel a reményt, hagyok még rá 1-2 hónapot, hogy észrevegye: le kéne ugrania annak a 2 kilónak a derekamról!