Mézes masszázs

Különleges élményben volt részem, hiszen a barátaimtól nászajándékba olyan all inklusive fürdő jegyet kaptunk, amellyel fürödhettünk, szaunázhattunk és még egy masszázst is igénybe vehettünk.

Én mézes masszázst választottam, ami amúgy a nevével ellentétben nem masszázs, mert masszírozás nem is volt, csak kis simi. felmelegített mézet öntöttek a hátamra, aztán elkenegették, majd kis cuppogó kézmozdulatokkal haladtak végig a hátamon. Ezt 20 percig ismételték, néha-néha egy kis újra elkenés volt benne, de masszázs nem. Szóval aki azt szeretné, hogy gyúrják ki belőle a napi feszültséget, az semmiképp ne ezt válassza, mert igaz, nagyon finom és édes, de nem oldódtak ki a csomók a hátamban sajnos, pedig erre lett volna tegnap szükségem és ez hiányzott is.

A szauna? Nos...meztelen terület, ami azért kínos, mert kicsit szégyenlős vagyok, ha a cicijeimet vagy egyebet kell mutogatnom. Bezzeg az osztrák papik és mamik nem zavartatták magukat, lazán lóbálták amijük volt...Mi inkább maradtunk a lepedőbe csavart megoldásnál, bár a jakuzziba bemerészkedtünk amikor senki nem volt a közelben...