az ország legjobb állása

, amire szívesen pályáznék én is. Ki nem?? Sok pénzért utazni kell és nyaralni, jól érezni magukat, pihenni, wellnesselni...ezt mindenki szereti. Szeretné.

A blog vezetés pénzért szerintem jó buli lehet, főleg, ha közben csak az élményeidet kell megoszd másokkal. Az ország jelenlegi legjobb állása erre kínál lehetőséget. Az Alföld turisztikai régióit, főként Szarvast és vonzáskörzetét fellendítendő, 30 napig kell mindenfele utazgatni családostól, "utánfutóstól" és leírni mindazt, ami velünk történik (persze képekkel illusztrálva). Jó buli lehet 30 napig pihenni és kulturálódni, lenne hozzá kedvem...

Elgondoltam mi lenne, ha én nyerném meg a pályázatot: azt hiszem gaszto-, és kultursokk érne, hiszen éttermekből éttermekbe járnék, aludnék amennyit csak bírok, állatokat kutatnék fel a természetben, nézném a naplementét, szagolnám a virágok illatát, minden templomot, múzeumot megnéznék, áztatnám estére megfáradt végtagjaimat és persze előnyben részesíteném a 3 és 4 csillagot :) Nem lenne rossz... azt hiszem rám férne.